Våra Tandempiloter är inga duvungar!

Vi ställer mycket höga krav på våra piloter, långt mer än vad föreskrifterna säger:
Många år och stor erfarenhet, gör att ni flyger säkert med oss.
Vi är ett väl sammansvetsat team, och ett trevligt gäng som sätter gästen och flygsäkerheten i fokus. Tillsammans besitter vi en gedigen kunskap när det kommer till skärmflygningen på Hammarsbackar i Kåseberga.
Österlen är vårt arbetsområde. Här är en kort presentation av teamet utan inbördes ordning.

Pierre Rosén
Född 1965.
Flugit skärm sedan 1988.
Har tusentals flygtimmar i luften på Österlen på Hammarsbackar.
Pierre bor i Kåseberga mitt i flygningen 2 minuter från startplatsen. Pionjär inom skärmflyg Sverige. Paramotor och spedgliding har Pierre introducerat i Sverige. Jobbar aktivt i klubbregi. Rest med skärmflyg sen Hedenhös.
Delägare i Skyadventures. Om han inte flyger målar han gärna i sin ateljé. Fiske, matlagning och natur är synonymt med Pierre. En livsnjutare och entreprenör.

Christian Westergren
Född 1978.
Började skärmflyga år 2010.
Delägare i Skyadventures. Christian är killen som klarar att hålla många bollar i luften och ett stort stöd i firman med en gedigen kunskap inte minst inom teknik och data. Christian bor i Dalby. Flyger han inte så är löpning och matlagning stora intressen. En mycket uppskattad reseledare.

Rickard
Född 1978.
Började skärmflyga 2001.
Rickard är Göteborgaren som förälskat sig i Österlen och köpt ett hus i Löderup. Rickard flyger mycket tandem hos oss.

Thomas Skough
Född 1968.
Började skärmflyga år 2014.
Thomas tillhör den kategorin piloter som flyger så snart det går. En uppskattad medarbetare som alltid har ett leende. Gillar små skärmar och resor. Thomas bor utanför Fjälkinge.

Peter Lord
Född 1972.
Började skärmflyga år 2000.
Peter är Stockholmaren som flyttade till Göteborg och insåg att han behöver flytta igen till Österlen om det ska bli mer flygning. Sagt och gjort nu är Peter en uppskattad medarbetare som alltid flyger när det är flygbart.

Algut Cunningham Cole
Född
Började flyga
Algut är Smålänningen som bor utanför Landskrona. Algut är en duktig pedagog som till vardags är lärare.
Algut är mannen som får saker att hända.

Roger ”Kalle” Jönson
Född 1964.
Började skärmflyga år 2001.
Kalle är en duktig allrounder pilot som gillar resor med termikflygning. Då gärna till Mexico. Den trygge lugne Kalle bor i Sjöbo.

David Bengtsson
Född 1970.
Fallskärmshoppare sedan 1992 och skärmflygare 2005.
Bor i Kåseberga sommartid och gillar att starta och landa i trädgården. Vintertid bor David i Österrike och går upp för berg och åker skidor ner om han inte flyger speedglider eller skärm.

Gustav Råberg
Född 1977.
Flugit sedan 2001.
Gustav bor i Kåseberga 50 m från butiken och när han inte flyger surfar han med eller utan jetmotor. Kommer snön är snowboard en favorit. En klippa på Enduro och en hejjare på klättring, speedgliding flyga drönare,, ja listan kan göras lång.

Lars Agnas
Född 1964.
Flugit sen 1988.
En extremt erfaren pilot och en av Sveriges första pionjärer inom skärmflyg. Lars övriga intresse är tex. speedgliding, kajak, skidåkning och resor. Lars har varit aktiv i klubbregi som Ordförande och även inom SSFF.
Boende i Landskrona.

Jonas Rembratt
Född 1966.
Började flyga (segelflyg) 1981, plåtflyg 1994 och skärmflyg 2014. Jonas har ett stort hjärta för sporten och har jobbar så väl i klubbregi som Ordförande och inom Svenska skärmflygförbundet.
Jonas bor i Bunkeflostrand, och har sitt ursprung i trakterna av Osby.