Pierre Rosén

Chefen

En av pionjärerna i Sverige inom skärmflyg med nummer 41 på licensbrickan. Pierre startade Skyadventures 1989 och är firmans huvudman. Pierre har flugit sen 1987 och bor i Kåseberga ett stenkast från flygningen. Pierre är ett Hangfreak som troligen har flest flygtimmar i Sverige. Pierre står för den dagliga verksamheten. När Pierre inte flyger är han ofta i sin ateljé och målar, eller åker han skidor, bastar, fiskar, han älskar matlagning och allt han kan bära hem från skog och mark och helst då i Nordligaste Sverige.

David Bengtsson

Tandempilot

David är piloten som flyger Drop In när han känner för det. Flyger i princip varje flygbart tillfälle sommartid, eftersom ha flyr till alperna vintertid, och flyger så klart där också när han inte åter skidor eller uppfinner något elektroniskt. På sommaren bor David i Kåseberga och startar och landar i trädgården. David är en av Novas Teampilots.

Jonas Rembratt

Tandempilot

Jonas är en hängiven pilot som utöver sin flygning jobbat i såväl klubb (Club Parapente Syd) som förbundsstyrelsen (Svenska skärmflygförbundet). Inom kort räknar vi med att Jonas är klar med sin Instruktörsutbildning. Jonas har sitt ursprung som Snapphane men bor numera på västsidan av Skåne

Roger "Kalle" Jönsson

Tandempilot

En termikräv som gillar att resa i sin flygning. Lång erfarenhet och ett stort lugn. Om inte Kalle kan flyga kan ingen annan det heller. En mycket uppskattad medarbetare. Kalle bor i Sjöbo.

Thomas Skough

Tandempilot

En mycket dedikerad skärmflygare, med ett stort hjärta, som ni möter ofta i Kåseberga. Thomas gillar att resa i sin flygning och flyger alltid i princip. Snart klar med sin Instruktörsutbildning.

Gustav Råberg

Instruktör

En grym pilot och duktig instruktör som gillar allt som är skoj. Flyger han inte så är det surf, snowbord, cross...

Algut Cunningham Cole

Tandempilot

Algut är en flitigt uppskattad pedagogisk pilot med ursprung i Småland. Algut siktar på att bli Instruktör. Han bor på västa sidan av Skåne.

Rickard Cobran

Tandempilot

Vår man från Västkusten som jobbar intensivt hos oss sommartid. Det lär bli mer flyga nu när han köpt ett hus i Löderup 1 mil från butiken och flygningen i Kåseberga

Lars Agnas

Instruktör

Lars är tillsammans med Pierre äldst i gården, och tillika kurskamrater på sin kurs på Hedenhös tid. Lars är en mycket kunnig aktiv pilot boende i Landskrona. Lars har sitt ursprung i Dalarna och är en dedikerad skidåkare.

Peter Persson

Instruktör

Peter är en av våra mest uppskattade Instruktörer som älskar sin flygning. Hans många år som Instruktör kommer väl till nytta för våra kursdeltagare. Peter reser gärna och flyger termik överallt i världen.

Peter Lord

Tandempilot

Peter flyttade till Skåne för att få flyga mer. Och det gör han verkligen, Peter flyger i princip alltid! Peter har gedigen erfarenhet från klubbarbete i Göteborgs skärmflygklubb. En uppskattad medarbetare.

Christian Westergren

Instruktör

Christian är delägare i Skyadventures och är mannen med många järn i elden. Christian har erfarenhet från såväl styrelsearbete i lokala flygklugbben som i Svenska skärmflygförbundet. Christian är mannen som får saker att hända med bra pedagogik och kunskap. Christian är utbildningsansvarig. En mycket uppskattad reseledare på våra resor. Boende i Dalby

Björn Hårdstedt

Instruktör

Björn är vår man när vi som mest behöver honom under högsäsong. Björn är ordförande i Fenix skärmflygklubb och vår tidigare Riksinstruktör i Svenska skärmflygförbundet. Björn jobbar aktivt i Flygsportförbundets styrelse och är deltidsboende i Kåseberga.

Timmy Gustafsson

Web

Timmy är mannen bakom knapparna, som gör musik, fotograferar eller håller kurser i bla. dans, teater och närhet. Timmy älskar sin flygning. Karriären inom flyg började med hängflyg, men numera flyger han skärm istället och har siktet inställt på att snabbt bli Pilot 2 och påbörja sin tandemutbildning för att så småningom bli instuktör.