Har du gått en skärmflyg kurs men inte riktigt kommit igång, har du inte flugit på några år, känner du att du vill träna mer på något, oavsett din licensgrad har vi kunskapen att hjälpa och stödja dig i din flygning!

Att flyga med skärm är att vara en del av naturen, att använda och kontrollera naturens egna krafter.
Efter avsluta kurs kan det vara ett långt steg till att bli en mer självständig pilot. Unna dig lyxen att ha en egen Instruktör, där du effektivt lär dig allt från balansering till flygtekniker. Kanske vill du gå en helt egen kurs.
Ja, oavsett vilka önskemål du har inom skärmflygningen finns vi här och lägger upp ett schema för dig så att du växer i din flygning och självförtroende. Väl investerad tid som gör din flygning säkrare

Spännande lärorika timmar med egen Instruktör.
Lika mycket adrenalin som man kan ha inför något av sina första flyg, lika avslappnande känns det senare. Under trygga och kontrollerade former får du tillsammans med en erfaren instruktör träna på juste det du känner att du saknar eller vill bli bättre på inom skärmflygning. Vi gör en genomgång tillsammans, för att sedan börja med de praktiska övningarna med skärmen.
Skärmflygning är en mycket väderberoende sport, det gäller att lära sig utnyttja förutsättningarna och möjligheterna istället för att se problemen!

Allt är möjligt.
Det är du som sätter gränsen
/ Pierre Rosén

skyadventures_kurser_004

RABATT PÅ PRIVATLEKTIONER

Privatlektion p/h: 850kr
*Gruppskola Level 1. 4/h: 3.300kr
*Gruppskola Level 2. 4/h: 3.600kr
*Gruppskola Level 3. 4/h: 3.900kr
*Gruppskola Level 4. 4/h: 4.200kr

*Gruppskola max 4 deltagare.

Just nu får du som kund 10 % rabatt på privatlektioner i skolan när du bokar minst tre lektioner med samma instruktör*.
Erbjudandet har begränsat antal platser – först till kvarn gäller!

Vi vet att det är både roligt och bra att slipa lite extra på flygtekniken, därför erbjuder vi nu alla kunder i 10 % rabatt på lektioner med egen instruktör när du bokar minst tre lektioner med samma instruktör.
När du tar flera lektioner med samma instruktör ligger fokus på din utveckling och upplägget på lektionerna skräddarsys efter dina kunskaper så du får maximal utveckling av antalet lektionstillfällen. Oavsett om du är total nybörjare eller en van skärmflygare finns det alltid detaljer som våra duktiga instruktörer kan hjälpa dig att förbättra, så ta med dig vännerna eller familjen och boka en gemensam privatlektion.
Boka genom att skicka oss ett mail: info@skyadventures.se

*Erbjudandet gäller upp till 4 personer per lektionstillfälle på samtliga privata lektioner här på Österlen i Kåseberga, när du bokar minst tre lektioner med samma lärare vid ett bokningstillfälle.

HALVDAG I SKÄRMFLYGSKOLAN

Gruppskola är en fantastisk möjlighet att utvecklas som skärmflygare, både för ungdomar och vuxna. Vi erbjuder halvdagslektioner i skärmflygskolan med några av Skandinaviens mest välrenommerade skärmflyginstruktörer som hjälper dig oavsett nivå och ambition. Halvdagslektionerna har samma upplägg kring olika nivåer och åldersgrupper som den ”vanliga” kurser, men med möjligheten till dubbelt så långa lektioner. Grupplektioner har max 4 deltagare.

Level
Skärmflyg grupperna delas upp efter nivå: level 1-4 där level 1 innebär att man är helt ny i sporten efter kurs och level 4 innebär att man är en erfaren skärmflygare. 

Boka genom att skicka oss ett mail: info@skyadventures.se