Vi har ingen ambition av att vara störst, vi nöjer oss med att vara bäst!
Då vi gillar kunder som är kräsna är detta givetvis inte lätt, men eftersom vi är ett mindre företag med få avgångar och resmål kan vi garantera att vi har fullt fokus på att göra just din flygresa till ditt livs äventyr!
Vissa av våra skärmflygresor är längre och mer utmanande där du som pilot behöver mer erfarenhet för att klara av resan med ett leende på läpparna. Andra är mer anpassade resor för piloter med mindre flygtid och för nybörjare!
De som reser med oss är inga stålmän eller för den delen stålkvinnor utan människor som har en önskan om att få uppleva något annorlunda, spännande, lärorikt och fantastiskt fint – en oförglömlig och lycklig skärmflygupplevelse!

Oavsett vilken typ av skärmflygresa du väljer kan du vara säker på att vi kommer ta väl hand om dig! Vi älskar det vi gör och det kommer du att märka. På flera av våra resor har du alltid med dig minst en av våra svenska Instruktörer som är i världsklass. Vissa resor sker dessutom med två Instruktörer. Att vi dessutom anlitar de bästa inhemska guiderna på vissa destinationer gör att det blir riktigt bra, säkert och inte minst roligt!

Kompetent resguide

Skyadventures resor har som mål att alltid vara säkra och roliga sedan start 1988!
Våra resor är avsedda för Svenska Skärmflygförbundets medlemmar.
Vårt mål sedan start är plocka fram de små unika guldkornen och med vår gedigna kunskap erbjuda en säker rolig flygupplevelse.
I vanlig ordning ska transporter vara korta och boendet mycket bra. Våra prioriteringar kan låta högt ställda men det är så vi själv skulle vilja ha det på en resa.
Du som resenär själv tar dig till destinationen på de flesta av våra resor. Priskriget i flygbranschen gagnar dig som medresenär och du hittar ofta billiga flygbiljetter. Vi tar hand om dig resten av vistelsen.
Under veckan bistår våra Svenska instruktörer med sin kompetens och ser till att din flygning bli behaglig och säker.

Mångårig erfarenhet

Vi har arrangerat skärmflyg med guidning sedan 1988 och har ett bra program. Vi har stor kunskap om de områden vi flyger i. Det gör att ni lugnt kan njuta av er flygvecka/veckor med oss. Våra destinationer är strategiskt placerade efter hur vädret är över vår jord. Vi åker alltid med minst 1 instruktör. Vi finns alltid på start och landning för er trygghet.

Olika destinationer – olika flygning

Varje destination har sina olika fördelar. Ni som piloter har alltid ett nytt spännande resmål tillsammans med oss, där ni kan utvecklas ännu mer! Våra olika destinationer är valda med stor omsorg med prioritet på bra flygning, korta transporter, bra boende och hög säkerhet. Dv.s sådant som vi vet att våra gäster prioriterar.
Det är tryggt roligt och bekvämt  med Sky Adventures. Vår  målsättning är att du ska få en bekymmers fri semester med maximalt antal timmar i skärmen under säkra förhållande! Låt dig inspireras av våra resmål.
Välkommen bort på ett fantastiskt skärmflyg äventyr med guldkant!

Vårt mål är inte att vara störst på resor – men bäst!

Skyadventures har ett väl sammansatt utbud på resor  till våra väl valda 7 olika destinationer: Sverige; Fjätervålen, Indonesien; Bali, Sydafrika; Wilderness, Namibia; Windhoek, Spanien; Alicante, Grekland, Lefkas

Vårt ledord är säkra och roliga skärmflygresor

Vårt mål är inte att vara störst på området, däremot bäst och där kvalitet och säkerhet är avgörande.
Vårt ledord är säkra och roliga skärmflygresor. Våra ständigt återkommande gäster är vårt bästa betyg.

Försäkrad

Reser du med oss så är du trygg! Skyadventures har resegaranti ställd Kammarkollegiet. Skulle resan bli inställd eller avbruten så skyddar resegarantilagen dig mot eventuella ekonomiska förluster.

Välkommen till Skyadventures. Säkra Roliga Resor sedan 1989