Bali drömmarnas ö med flygning varje dag

Flygningen är minst sagt vädersäker och rolig i ett paradis. En resa för äventyraren och livsnjutaren som vill ha mycket flygning. Vår första resa till Bali var 2001, sen dess är vi förälskade.

Flygningen passar alla kategorier. Vi flyger i huvudsak på 2 ställe Timbis och Candidasa. Vädret är mycket pålitligt så här års och vi flyger varje dag. Det finns bra service på plats.
Flygningen består av hang och termodynamiska hang. Ett av ställena erbjuder fin termik på eftermiddagarna. Start och landningsplatser är stora. Vill man ta med en vän som inte flyger går det alldeles utmärkt på den här resan om man gillar sol och bad med äventyr.

Bra inför resan förutom flygutrustning. Vaccinera er, ta med radio, vario, uv säck, solkräm, kängor, försäkringsdokument, pass, licens


Bali är billigt. Ta med minimalt med kläder. Klimatet är tropiskt och saknar ni något köper ni det där för småpengar.
För er som inte varit på Bali tidigare, kan vi meddela er att ni kommer att få en annorlunda upplevelse på många sätt och mina förhoppningar är att bjuda er på en extra ordinär resa med flygning.
Flygtiden är ofta på 2-6 timmar om dagen. Så räkna med mycket tid i luften.
De flesta nätterna av boendet bokar vi på plats

Övrig tid kan du passa på att upptäcka mer av Bali som är en exotisk plats. Här finns bra surf och dykning.

I priset ingår:
– Instruktörer
– Guidning till startplatser
– Resan till Indonesien och Bali ombesörjer du på egen hand. Det finns en rad olika flygbolag som krigar med låga priser.

I priset ingår inte:
– Din Flygbiljett
– Hyrbil eller boende som delas mellan deltagarna. Räkna med ca 5-6000kr för boende och hyrbil för hela perioden. Flygbiljett 5-8.000kr.

Försäkringar
Uppgradera din försäkring hos SSFF om du inte gjort det. Klicka här
Vi rekommenderar starkt att ni kompletterar er försäkring hos SSFF med på resan med ERV´s alternativ. Klicka här

Datum: 15-29 April 2023

Pris: 19 900 SEK

Boka kursen här nedan eller betala direkt i vår butik.