Airdesign Rise 5, EN-B

39,900.00 kr

Beskrivning

Rise 5- #whatsthetrick

Forskare kliar sig fortfarande i huvudet. Rise 5 uppfyller inte alls den vanliga ekvationen för de så kallade höga B-vingarna.
Flera teorier dyker upp för att förklara dess exceptionella prestanda/tillgänglighetsförhållande. Det vetenskapliga samfundet är i kaos. Den store professorn Stieglair sägs ha upptäckt och tillämpat den kvadratiska Winglet-satsen. Eller är detta magi?
EN-B certifiering + 2,5 liner konstruktion + 2 (par winglets)
= den senaste tillgängliga tekniken för att förbättra höghastighetsprestanda samtidigt som man garanterar ett smidigt och förlåtande beteende.
Rise 5 – winglet²-effekten

Konstruktion & funktioner
– Hybrid 2.5 linerkonstruktion: 3 linor i mitten, 2 linor på spetsarna. Detta sparar en del linor och minskar därmed luftmotståndet, vilket också bidrar till att avsevärt öka prestandan vid hög hastighet
– Kombinationen av winglets på stabilosen med winglets på ovansidan ger det bästa förhållandet mellan prestanda och tillgänglighet. Det är winglet²-effekten!
– Duralight-konstruktion: blandning av lätta och hållbara material kombinerat med en konstruktion som sparar vikt. Resultatet är ett slitstarkt och lätt gvinge
– Nya nosskyddslappar på framkanten: robusthet är nyckeln!

Tekniska specifikationer
”Det bästa av två världar”, genom att erbjuda prestanda av ett högt B med en oväntad förlåtelse på denna nivå, kommer Rise 5 att göra sin pilot effektiv, självsäker och så glad. Andan i Rise-serien kvarstår: att vara en riktigt bekväm vinge i den här typen av klass.

Färger: Oscean, Lilac, Orange
Storlekar:  XXS-XL

Downloads

Ytterligare information

Storlek

XXS, XS, S, M, M/L, XL

Färg

Oscean, Lilac, Orange