Betalning

I vår butik betalar tryggt med Klarna. I vår butik kan du även betala med iZettle eller Swish.
Notera att det är Klarnas regler och villkor som tillämpas.
Kontakta oss om ni har frågor.

Fakturering

Önskar ni betalning mot faktura tillämpas sedvanlig kreditprövning till en kostnad av 210 kr som läggs på fakturabeloppet.
Vid betalning mot faktura är köpet bindande och innefattar ingen ångerrätt. Fakturering sker mot 10 dagars kredit. Expeditionsavgift 75kr

Fraktpriser inrikes

Inrikes frakt sker med DHL Ni får ett SMS/Mejl  när ert paket kommit fram till ert utlämningsställe om ni anger ert mobilnummer vid köpet.

Exportvillkor

Varor som skickas utanför Sverige är belagda med moms (25%) till privatperson. Skickar vi till företag sker export utan moms vid uppvisande av VAT nummer. 
Vid export skall varan betalas innan mot faktura.
Ingen ångerrätt.

Återbetalning

Återbetalningar görs till ditt bankkonto, person- konto eller bankgiro-konto. Återbetalningen sker efter att vi har mottagit och godkänt din retur. Återbetalning sker ej på rea varor eller beställningsvaror.

Ångerrätt och Öppet Köp i 14 dagar

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som privatkund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt undersöka den. Sky Adventures Sweden AB tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen. Du som kund står för returfrakten samt en expeditions avgift på SEK 450.- vid åberopande av Ångerrätt och Öppet köp i 14 dagar.
Meddela till Sky Adventures Sweden AB och returnera beställningen inom 14 dagar efter det att du har mottagit beställningen.
Varan ska vara i oförändrat skick, dvs oanvänd, ej förstörd eller skadad.
Returnera varan i den ursprungliga produktförpackningen med det special gjorda inneremballaget. Sedan ska denna kartong skickas i ett transportemballage som är likvärdigt som det varan/varorna levererades i till dig. Varan ska vara komplett.
Sky Adventures Sweden AB förbehåller sig rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera självkostnadspris för de saknade delarna. Sky Adventures Sweden AB kommer ej lösa ut paket mot postförskott.
Rea varor har ingen returrätt.
Ej utlösta paket eller varor som beställts debiteras med 2.500 kr.

Reklamation

Sky Adventures Sweden AB tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt för privatpersoner.
Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Synligt fel: Anmäls direkt till Posten vid mottagandet av varan.
Dolt fel: Anmäls till Sky Adventures Sweden AB inom 3 dagar från mottagandet av varan.

Avbokningsregler resor

Anmälningsavgiften återbetalas ej efter de 14 dagarnas ångerrätt/öppet köp.
Bokar du av en period kortare än 60 dagar innan avresan så återfås 50% av resterande belopp (resans pris minus anmälningsavgift).
Bokar du av en period kortare än 30 dagar innan avresan återfås 0% av resterande belopp (resans pris minus anmälningsavgift).
Vid Force Majeur gäller inga reseskydd och det återbetalas inga pengar.
När man bokar sin resa med Skyadventures godkänner man Villkoren som man blir informerad om vid bokning.

Garantier

Garantier på varor gäller endast om det står i köpevillkoret för den specifika varan att det finns en garanti. Vanligtvis är det t.ex. 1 års garanti på instrument. Vissa skärmtillverkare lämnar 3 års garanti på duken. De flesta paramotorer har 3 års garanti. Speciella regler gäller då. Kontrollera garantivillkoren i samband med att du köper skärmen.
Den garanti vi alltid lämnar är att om en vara skulle gå sönder av någon anledning garanterar vi att på billigast möjliga sätt laga den.

Upphovsrättslagen

Allt material – texter, bilder, grafik, teckningar, filmer o s v – som publiceras på Skyadventures Sweden ABs hemsida, Facebook, Instagram, Twitter etc. är skyddat av lagen om upphovsrätt. Vi förbehåller oss också rätten att publicera materialet.
Mångfaldigande, kopiering, överlåtelse, försäljning, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet för kommersiella och icke-kommersiella ändamål är förbjuden och förutsätter tillstånd av Skyadventures Sweden AB
Det betyder till exempel att du inte utan tillstånd får överföra materialet till din egen hemsida. Du får inte heller ta kopior och sprida dem.

Fel

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.
Vi reserverar oss för felstavningar.

Villkor för Tandem och Kurser

Läs här.