GRATTIS TILL DIN STUDENTLICENS I SKÄRMFLYG!

Vi på SkyAdventures är mycket glada att du valde att gå din kurs hos oss. Att ta sin studentlicens är bara första steget i din skärmflygkarriär och vi hoppas att vi träffar dig snart igen, denna gång i luften! Gå gärna in på Sky Adventures facebook-sida, gilla oss och skriv en recension/kommentar!
Du hittar kanske en bild eller film på dig själv under din kursdagarna.

Efter studentkursen gör du det här

Nu övergår vi helt till digitala elevkort.
Här är en länk till vår PilotPortal. Elever och instruktörer kan här logga in, skapa elevkort, fylla i uppgifter och signera från sin mobil eller dator. Ingen risk att tappa bort sitt elevkort.
Vid sitt första besök skapar man konto med den epost-adress man registrerat hos förbundet.

  • Du ska också gå med i en skärmflygklubb och betala klubbens medlemsavgift i Skärmflygförbundets webbshop. Det gör du här.
  • När detta är gjort sänds din licensbricka i digital form (SSFF använder en mobilapp som heter CardSkipper – du kommer att få ett sms med information när licensen utfärdas – hör av dig till förbundet om du inte får information efter ett par veckor från ifylld kursutvärdering).
    Appen laddar du ner här

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0B06214E-B318-4AE7-9D7D-530815907BD1_1_105_c.jpeg

Träna träna träna och boka nästa kurs!

Nu är det dags att börja träna! Om du inte har skaffat utrustning redan, så gör det och håll dina kunskaper varma! Vi rekommenderar ca 10 timmars egen hantering av skärmen innan du anmäler dig på nästa kurs. Detta för att du ska få ut så mycket som möjligt av din nästa kurs.

Som nybliven student har du rabatt hos oss på SkyAdventures – kontakta butiken så hjälper vi dig! Vi kan också hjälpa dig att hitta begagnad utrustning om du vill det.

Efter Studentkursen rekommenderar vi att du också bokar in dig på en av våra populära fortsättningsutbildningar (t.ex. motor, hang eller vinsch).
Boka gör du här.

Hos oss är du alltid välkommen!

Känner du efter kursen att du behöver mer stöd kan du alltid ansluta med oss på någon av våra kurstillfällen för att ytterligare förkovra dig utan kostnad. Vi vill att du ska bli en bra trygg pilot

Res med oss!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_5759-1080x867.jpg

Ett annat utmärkt alternativ till att fortsätta sin skärmflygkarriär är att åka på en resa med oss. Vi erbjuder resmål jorden runt för nybörjare, såväl som erfarna piloter. Åk utomlands med oss och ta en kurs i samband med resan – ett säkert sätt att bli en bättre pilot! När du bokar en resa med oss har du dessutom 1000kr i rabatt på kursen i samband med resan! Våra bästa destinationer för Studenter är Spanien, Grekland och Namibia.
Boka din resa här.

Vi ses i luften!

/ Ditt SkyAdventures Team