KÖP ETT PRESENTKORT PÅ ETT TANDEMFLYG MED OSS – EN FANTASTISK UPPLEVELSE

Välkommen till Sveriges Tandemflygcenter av naturliga skäl sedan 1990!
Tandemflygning är att på ett enkelt och underbart sätt komma upp i det blå utan några som helst förkunskaper.
Vi ger dig möjlighet att njuta av fågelperspektivet där hav och sjö möter land på vackra Österlen.
Du flyger tillsammans med Sveriges mest erfarna tandempiloter.
Vi garanterar dig ett härligt minne för livet och lite kittel i magen.
Skärmflygning är en väderberoende sport som passar alla åldrar.

På Österlen sker start och landning vid vackra Kåseberga. Vi flyger längs med kustlinjen bort mot Hammarsbackar och ofta slår vi följe med glador och tornfalkar. I luften berättar vi mycket mer för dig om flygningen och historiken kring Ales stenar.

Våra passagerare brukar säga att det känns ”rofyllt” att flyga tandem. Vi landar där vi startar, vid fikakorgen. Aktiviteten tar ca. 30 minuter inklusive instruktioner. Flygtiderna kan variera beroende på väder. Våra mycket erfarna piloter gör allt för att ni ska få bästa tänkbara flyg! Arrangemanget genomförs i Kåseberga på Österlen Mars-Oktober.

Skärmflyg är en väderberoende sport, det kan innebära att man kan komma att behöva att boka en tid med oss åter igen eller att en bokad tid kan komma att ändras beroende på väderleken för dagen.

Våra Presentkort passar alla tillfällen. Det du ger bort är något alldeles speciellt; ett fint presentkort i form av en fin väl beskrivande och inspirerande broschyr som ni ger mottagaren på den oförglömliga upplevelsen. När du ger bort ett presentkort från Skyadventures har han eller hon fått en personlig annorlunda unik gåva.

Välj ut en favorit bland av våra spännande flyg & aktiviteter som gäller på flera orter i landet.

Köp och boka ditt tandemflyg här